Kære læsere,
I denne uge kommer jeg til at have temaet ”Nyskabelse af
traditionelle retter”! Når jeg skal være kreativ i køkkenet, laver jeg ofte mad
på slum. Det vil sige, at jeg har nogle retningslinjer, for hvilken opskrift jeg
vil lave, men selve ingredienserne finder jeg først med skeen i gryden.
Jeg har for nylig været heldig at finde en frugt- & grøntsagssnitter (Westmark
Spiromat) til 150,- i Kvickly. Den kan lave grøntsager i spaghetti former. Ret
smart! Jeg er egentlig ikke udpræget low carber, men jeg kan godt lide at
spise varieret og eksperimentere med min kost! Dette indebærer derfor til
tider retter uden komplekse kulhydrater. Her blev mit eksperiment til en mega
lækker ”pasta-ret”, som skal minde om den traditionelle ”spaghetti carbonara”.
God fornøjelse!
Ret til 1 person
Svampeostesovs:
150 gram champignon
1 porre
1 dl. fløde
½ dl. goudaost
1 stort hvidløgsfed
Salt og peber efter smag
Andet:
½ squash
1 lille kyllingebryst
Olivenolie
Start med at varme en pande op. Hak kyllingen i små tern
og steg dette ved høj varme. Når kødet er brunet af, skruer du ned for varmen.
Imens din kylling steger hak champignonerne, porreren og
hvidløget i små stykker. Fjern nu din kylling fra panden og sæt det til side på en tallerken. Skru
op for dit blus og tilsæt mere olie på den brugte pande. Steg dine forberedte grøntsager. Når de er
brunet af, tilsæt fløden, osten, saltet og peberet. Skru nu ned for varmen,
tilsæt kyllingestykkerne og lad det simre.
Brug din grøntsagssnitter eller en grøntsagsskræller og lav
”spaghetti” af din squash. Tilsæt til
sidst din spaghetti på panden og server!
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar