mandag den 23. marts 2015

Æble-rosin muffins

Godaften læsere

Min sukkertrang er lidt vild i øjeblikket. Derfor tog jeg initiativ, til at lave nogle sundere muffins, som jeg kan snacke, De er søde, men stadig friske i smagen. Frugtkagen indeholder hverken sukker eller gluten. 

Muffins ca. 15 stk.:
1 dl. skyr
1 dl. sukrin gold
2 æg
1½ dl. æblemos (opskriften forudsætter at du har lavet mos på forhånd. Opskrift er på bloggen)
1 dl. rosiner
2 tsk. kanel
2 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
½ tsk. salt
3 dl. mandelmel
1 spsk. HUSK

Opvarm ovnen til 220 grader. Start med at piske æggene, skyren & sukrinen i en stor skål. Bland derefter æblemosen & rosinerne i.
Bland melet, krydderierne, hævemidlerne & HUSKen for sig. Derefter blander du melblandingen sammen med din tidligere masse.

Brug nogle kageforme, muffinforme eller hvad du har, og hæld blandingen op. Du kan evt. dryse med lidt sukrin til sidst. Bag i ca. 20 min. på 220 grader.

Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar