lørdag den 24. januar 2015

Ugens indkøbsliste

Godeftermiddag kære læsere

Jeg har valgt at lægge den indkøbsliste ud, som min kæreste og jeg skal handle efter i morgen. Vi handler altid til hele ugen om søndagen. Om søndagen starter de nye tilbud, og vi kan godt lide at handle en dag, hvor vi ikke skal i skole og på arbejde.
Når vi handler ind til hele ugen, sparer vi både penge og tid. Det giver os meget bedre overskud, til at fokusere på at spise sundt, og ikke risikere at vælge hurtige løsninger som fast food.

Hvis dette type indlæg viser sig at være populært, vil det blive et fast indlæg hver uge. I denne uge skal vi en tur i Føtex og Lidl. Vi handler altid 2-3 steder, og der hvor det er billigst. Vi har et fast budget på maks. 625 kroner om ugen.

Føtex:
Frosne bær/grøntsager 10,-
Skrabeæg 18,- 
Danske æbler 12,-
Pålæg fra "Den grønne slagter" eller "Pålækker" 12,-
Tykstegsbøffer pr. stk. 12,- 
2 pakker hakket kylling eller kyllinge strimler 50,- (Kan bruges i et utal af retter)
Gulerodsrugbrød fra bageren 20,- 

Lidl:
Lurpak 10,- 
Cheasy drikkeskyr 6,47,- (Nemt mellemmåltid eller til en travlt morgen)
Appelsinjuice på køl 9,- (Den er virkelig god!)
Øko frø/kerner 11,21,-
Øko minimælk 5,21,-
Øko rapsolie 15,71,-
Øko hytteost 8,43,-
Øko gulerødder 7,50
Stegt flæsk 19,- 
Skiveost 300 gram. 19,-

Lidl har 25% på udvalgt økologi i næste uge og på alt torsdag, fredag og lørdag. Når vi kan få økologi billigere eller til næsten samme pris som almindelige fødevarer, støtter vi det. 

Ud over ugens tilbud vil vi typisk købe: peberfrugt, spinat, broccoli, skyr, bananer, gær og blandet krydderurter. Vi holder desuden altid øje med nedsat kød og fryser det ned for at spare penge. Og til sidst et godt tip: handel altid om morgenen.  

God indkøbstur og hav en fantastisk weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar